Парапетната история с Кирил Петков и Лена Бориславова продължава да е сред коментираните от депутатите теми в Народното събрание.

Независимият народен представител Радостин Василев сякаш върна времето назад до юни 2022 година. Той се качи на трибуната и реши да нанесе удар по бившите си колеги от ПП, с които се раздели със скандал.

Василев с остър език нарече Мирослав Иванов, годеникът на Лена Бориславова, „рогоносец“ и добави, че досега не си е позволил да се изказва по темата, защото го съжалява.

„Рогоносецът беше зам.-председател на парламента, защото по парапетите е била неговата сегашна приятелка, да не кажа…“, бе заявил Василев от трибуната на 23 ноември 2023 година.

След изказването си обаче той е получил съобщение от Лена Бориславова, в което тя му казва: „Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам и ще си изчезнал“.

След тази размяна на реплики, Василев се закани, че ще даде Бориславова на прокуратурата заради заканата й и не му отне много време, за да изпълни заканата си. Във вторник (28 ноември) той се похвали в социалната мрежа за стореното:

Депозирах жалба до изпълняващия функцията главен прокурор Борислав Сарафов и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, във връзка с отправените ми заплахи от Лена Бориславова!“.

Кирил Петков разхожда бебето на Лена Бориславова СНИМКА

Едва ли някой може да забрави как преди малко повече от година държавата бе взривена от скандално видео, на което Лена Бориславова и Кирил Петков се гласят да влизат в апартамент. Двамата са застанали до парапета във входа, а на кадрите сякаш Петков си позволява да бръкне под полата й.

Скандалът от парламента с Лена, Миро, Киро и парапета се разгаря!

Двамата многократно са коментирали записа и са отричали подобно нещо. Те са категорични, че отношенията им са само приятелски и колегиални.

Това не е всичко, освен че Лена Бориславова е сгодена за виден ПП-ец, то към момента тя е и в напреднала бременност. Именно това е и причината тя да не е част от сегашното Народно събрание.

Във връзка с всичко припомнено ви до момента, решихме да попитаме читателите на БЛИЦ: „Версията за Киро, Лена и парапета пак се завъртя, какво е мнението ви?“

Мнозинството от аудиторията на медията ни е категорична, че „парапетната история“ е факт и именно това е причината Лена да се подлюти така и да реши да заплашва Радостин Василев, че ще изчезне. На това становище са 56,08% от гласувалите.

Не малък процент обаче признават, че като цяло не се интересуват особено от „креватните афери на властта“. Зад този отговор са застанали 23,94%.

Третият по популярност отговор, събиращ 12,52% от гласовете на читателите на БЛИЦ, е „Обществото иска да знае истината за техните отношения“.

Най-слабо популярна сред гласувалите остана опцията „Това са претоплени манджи, за да се търсят компромати срещу Кирил Петков“. Този отговор събира едва 7,46% от гласовете.

Гласувайте ТУК в новата анкета на БЛИЦ, където питаме: „Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук