Днес в София участвах в редовното правителствено заседание, на което бяха отпуснати 1 млн. 200 хил. лева за довършване на строително-монтажните дейности по реставрацията на джамията “Ибрахим паша” в Разград.

Благодаря на премиера Бойко Борисов, че за пореден път помага на областта ни, че подкрепя малките населени места и не прави разлика между жителите на села и градове, и затова, че никога не е делял хората по религиозна и партийна принадлежност.

Това коментира във фейсбук областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.

"С действията си, за пореден път доказа, че е гарант за етническия мир и религиозна толерантност! Само така хората могат да усетят реалните резултати от навременно свършената работа! Благодаря и на народния представител Десислава Атанасова за активната подкрепа", посочи още той.

"Разбрах, че ръководителите на гражданско сдружение ДЕН на среща с премиера Борисов също са настоявали за скорошното отпускане на предвидените по договор за тази година средства. Това е пример как всички заедно можем да постигнем много в името на хората!", добави също Хюсмен.