Местните избори ще повишат политическата активност и градуса на кандидатите. Надяваме се на отговорно поведение от народните представители. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов в декларация от името групата.

"Не е важно кой управлява, а политиката, която се провежда", каза още той.

"Настоящото управление беше избрано с една програма, която следваме. Трябва да има ревизия на свършеното, но и на това, което не сме", допълни Веселинов.

"Сигурност, доходи и патриотизъм - това са нашите цели. Настояваме за повече полицейско присъствие в малките населени места, да се премахне съкратеното следствие и превишаване пределите на неизбежната отбрана", разкри зам.-председателят на ВМРО.

"Приоритет е и спирането на пропагандирането на радикален ислям. Още днес ще предложим допълнителни социални плащания за възрастните хора", каза той.

"От коалицията с ГЕРБ целяхме ограничаването на влиянието на ДПС. МВР да разследва купуването на гласове от тяхна страна. Това управление е към края си, дали по естествен начин или не, ще се покаже", завърши Искрен Веселинов.