Бизнесменът Ивелин Михайлов ще търси подкрепа сред съпартийците си от „Величие“, които са недоволни от председателя на парламентарната група Николай Марков.

В пространното си изявление в YouTube той беше подкрепен от депутатката Красимира Катинчарова. Тя потвърди думите му, че Марков упражнявал голям натиск да бъде официално избран за председател на партията.

"Смъртта ми няма да е достойна" - Михайлов хвърли страшни думи към Марков ВИДЕО

„Станахме свидетели на голямата амбиция на г-н Николай Марков да стане непременно председател на партията.

Той сподели опасенията си, че му е наредено да получава препятствия, да му се пречи да стане председател на партията. И ако това не се случи, нещата стават лични и това означава война“, разкри тя.

Михайлов пък обяви: „Ще говоря с нашите депутати кои искат да ми съдействат като представител на гражданската организация, защото ние сме обещали на хората резултати. Поддържаме контакт с хората от Доспат, те ще опитат да организират протест в София.

Ще приканим всички български граждани, защото виждате – дори депутатите не могат да работят спокойно.

Щом целият този натиск е за 13 депутата, или ако са по-малко, представете си останалите всички явно дирижиране правят нещо. И ние очакваме нещо да се промени“.

Николай Марков с мълниеносна реакция след шокиращите разкрития на Михайлов СНИМКИ

Ние започваме бой - такъв, какъвто сме обещали на хората. 1, 2 депутата - колкото искат да си изпълняват задълженията“, заяви той. 

Той се оплака, че много фирми бягат от „Исторически парк“ като от чумави и че той няма да издържи дълго финансово. 

Освен протест за Доспат, той заяви, че „ще почнем и други“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!