"От вота за президент зависи дали ще има правителство. Грешките са ми в предизборната кампания, не в избора за президент! Аз казах, по-важно ми е правителството. Всичко се върна като бумеранг срещу нас. И партията, и хората разбраха, че Цачева действително е по-добрият кандидат". Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов.
"Затова ни се плаче, когато стане въпрос за нашите деди. Считах, че трябва да спазим закона един месец преди изборите да изкараме кандидат. Считах, че нито кметове, нито аз трябва да се занимаваме с кампания. 

Ако в сряда имах колебание, снощи след дебата си легнах спокойно. Това е причина и за доброто ми настроение. Във всяко едно отношение Цачева го превъзхожда. Знаеща, нелъжеща, не се тупа в гърдите за неща, които всъщност не е направила", обясни Борисов. 

"Радев не го харесвам, не е и за харесване. Той цитира Моника Маковей, която предяви претенции към българските територии и заяви, че първо при нея щял да отиде сигурно да й ги върне", завърши премиерът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!