"С интерес гледах интервюто на Наско Атанасов, който реално е ниска топка, но считам за редно да направя следния коментар:

Всеки път, когато Атанас Атанасов спомене името ми в телевизионен ефир, го приемам като комплимент", това написа в личния си фейсбук профил бившият МВР шеф Калин Стоянов.

"За пореден път се убеждавам, че в главата на Наско Атанасов циркулират основно думи като „активни мероприятия“, „оперативни комбинации“ и други термини, познати в оперативната работа на службите", заяви кандидат-депутатът от ДПС-Ново начало и допълни:

"Според него, след оперативна комбинация, аз съм бил “подмушнат” като министър на вътрешните работи в кабинета Денков. Явно личната покана и молби на един от лидерите на коалиционния му партньор-Кирил Петков, да заема поста министър на вътрешните работи е форма на “подмушване”. Аз лично се сещам за класически пример на “подмушване” на някого, някъде! 

Помните ли г-н Атанасов, кой “подмушна” Вашия приятел Живко Коцев първо за зам. главен секретар и след това за главен секретар на МВР!? Точно Вие! След като обаче цялото общество видя пуделите с пачки, отново Вие, Атанасов, се направихте на разсеян". 

"Този път, обаче, „ченгеджийските“ Ви номера от миналото не минаха.

 Държавата ни няма нужда от фалшиви герои, а от Ново начало!!!", отсече Стоянов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!