Пролетта ще донесе ново програмиране в ежедневните публицистични предавания на Канал 3. От понеделник, 4 март в ефира на Информационната телевизия на България стартира политическото токшоу "Всичко коз".

В него водещата Мая Костадинова ще прави обзор на събитията от деня с преки включвания от различни точки в страната, а в студиото гости ще спорят по актуалните теми. "Всичко коз" ще акцентира върху важните събития от деня, които попадат във фокуса на Информационната телевизия на България.

И още една промяна. Политическото риалити "Патарински Live" вече ще се излъчва от 20,15.  В него Патарински ще продължи да следи пулса на събитията и с нестандартните си въпроси ще провокира политици и граждани.

"Мая Костадинова води в продължение на четири години ежедневното предаване "Денят на живо", което спечели голямо доверие от страна на нашата аудитория. Дойде време за промяна и ново предизвикателство. Във "Всичко коз" екипът ще заложи на сблъсък на мнения по актуалните теми от деня", коментира управителят и програмен директор на Канал 3 Ива Стоянова.

"Денят на живо" отива в историята, но на негово място зрителите ще гледат всяка вечер политическото риалити "Патарински Live", което се превърна в едно от любимите им предавания заради нестандартното поведение на водещия и темите, които подбира".


Ива Стоянова - управител и програмен директор на Канал 3.

Първият гост на Патарински в понеделник е разследващият журналист Васил Иванов, който е подготвил мащабно разследване срещу едно от ЕРП-ата. 

"Токът ви поскъпва. Съмнявате се, че високите ви сметки се дължат на далавери, които правят шефовете на ЕРП-ата?  Съмнениета ви са оправдани", казва Иванов часове преди излъчването на репортажа си. 

"Публицистичните ни предавания, новините, спорта и преките ни включвания се радват на успех и през 2019-та година, което е доказателство, че зрителите оценяват усилията на екипа да утвърди телевизията като информационния лидер на България", добави директорът на "Новини и актуални предавания" Миляна Велева.