Самодейна фолклорна група от 17 разложки баби посрещна в Разлог кандидатa за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите Мария Габриел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев и депутатите от Благоевградска област.
„Трябва да вървим в една посока, хванати ръка за ръка всички заедно - местната власт, парламентът, правителството, президентската институция“, каза Цецка Цачева пред хората в Разлог, които се спираха да говорят с нея по време на обиколката в центъра на града.

Председателят на предизборния щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова хората да бъдат активни и да подкрепят най-добре подготвената президентска двока – Цецка Цачева и Пламен Манушев.

„Няма да говорим срещу нашите опоненти, защото България днес има нужда от обединение. Цецка Цачева е доказала в работата си като председател на Народното събрание, че може да води диалог и да обединява различното мнение по важни за страната теми“, каза Цветан Цветанов.

По време на обиколката в центъра на Разлог жена, която се представи за земеделски производител, се спря при Цецка Цачева и Цветан Цветанов, за да благодари за направеното от ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. „Преди управлението на Бойко Борисов нямаше пари, нямаше субсидии за земеделците, а сега получаваме всякаква финансова помощ – от държавата и от Европа. Затова не искаме България да се управлява от други „експерти“ като Орешарски“, каза жената.

В центъра на Разлог кандидатът за президент на ГЕРБ  Цецка Цачева поднесе цветя на паметника на Васил Левски.