„Ние ще поработим до към 17,30 часа, после ще пием по една бира - бих поканил и госпожа Нинова, ако не е седнала на агнешко, да дойде да си поговорим като българи. Аз, като историк, не познавам държава, която с омраза е преодоляла кризи и се е развивала напред“. Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов на импровизиран в празничния ден брифинг.

Нинова поиска оставката на Борисов и с дрон (СНИМКИ) 

В него участваха също вицепремиерът Томислав Дончев и финансовият министър Владислав Горанов.
 
„Нещата се променят, колелото се върти и е хубаво ние като българи да си седнем на столчетата (щях да кажа друго нещо!), и да бъдем малко по-кооперативни един към друг“, каза още Каракачанов, цитиран от Канал 3.

„Аз съм казвал и като опозиция: „Хайде да спрем с байганьовските изпълнения, крайно време е да бъдем малко по-отговорни“, каза още вицепремиерът.

Томислав Дончев пое ангажимент към днес "дефилиращите" да се довършат всички транспортни коридори, за да се придвижват по-лесно за митинга на БСП. Той анализира и джедайската терминология на левицата. Трябвало да е ясно кои са тъмните и кои са светлите зони, както и кой е от светлата и тъмната страна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!