На страната й трябва управление, но не какво да е, а истинско и смело реформаторско управление, което може да се справи с предизвикателствата, пред които сме изправени и да направи скок в развитието на страната, колкото и да е сложно. Именно тази сложност може да е мотивацията и движещата сила. След година две може да сме в много по-добро положение. Не трябва да изпускаме фокуса от важните приоритети. За това гласувах. 

Това заяви съпредседателят на ДБ, след като упражни правото си на глас в София. 

"Не мисля, че без ДБ реформистко управление по същество да може да се формира. Оттам нататък ние сме поставили много ясно нашите условия и приоритети. Путинската агресия срещу Източна Европа и международния ред, правосъдна реформа, разумна фискалната политика. Оттам нататък с кого ще бъде възможно с кого да формираме управление, зависи от изпълнението на нашите приоритети", каза той, отговаряйки на въпрос с кого в коалиция би могла да влезе неговата партия с цел управление. 

"Искам да призова всички наши съграждани да излязат и да гласуват. Най-малкото да не ходим на нови избори, но и за да може страната да се движи напред и да не продължава тази стагнация", каза още Иванов. 

Следете в БЛИЦ горещите резултати, анализи и коментари от Парламентарни избори'22!