Съпредседателят на „Продължаваме промяната“-„Демократична България“ Христо Иванов упражни правото си на глас в столичния квартал „Гео Милев“.

Той избра да направи това с машина.

„На парламентарните избори гласувах за това да има нормална европейска България, което означава да продължим с реформите и с развитието напред и страната да не се връща назад и на изток. На европейските избори гласувах да изпратим хора в Европейския парламент, от които няма да ни е срам“, заяви той пред журналисти.

„Най-просто казано, гласувах за това да не оставяме България в ръцете на Пеевски“, каза още той.

„Нека да видим какви ще са резултатите. Но за съжаление, първо, с ДПС изобщо няма опция да седнем на масата за преговори. Второ, ГЕРБ изгориха абсолютно всички допирни точки в последните месеци“, коментира той.

Иванов изрази надежда да не се стигне до нови избори през есента.

„Днес се произнася народът. Надявам се всички българи да разберат, че това може да стане днес“, каза той и призова хората да излязат да гласуват.

„Каквото не им харесва в българската политика, ще го получат по две, оставайки вкъщи. Да изберат най-малкото зло или най-малкото добро, което виждат, и да излязат да гласуват“, апелира Иванов.

Относно това „как ще се събуди България утре“, той каза: „Надявам се, че ще се събуди изненадана от това, че много хора са излезли да гласуват, въпреки всичко“.

 

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОТИЧАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ ДЕН!