Блестящият юридически експерт, който не можа да си направи регистрацията на партията, Христо Иванов си е намерил ново препитание - дописник в сайта на Иво Прокопиев "Капитал". Така фабриката за фалшиви новини се увеличи с още един работник, пише "Телеграф".

Да оставим настрана разсъжденията бил ли е и досега Иванов служител на олигарха, какви други публични и задкулисни длъжности е заемал и какво заплащане е получавал срещу това. Факт е, че след като не успя да излъже достатъчно избиратели, за да го пратят в парламента, въпреки "даренията", "активистите" и дори "партиите", които Прокопиев му осигури, Христо Иванов все пак е намерил начин да служи на своя господар.

Само че, докато раздава присъди и "анализира" обвинителния акт за КТБ, новият служител в редакцията на "Капитал" е хубаво да отговори на един важен въпрос: "На какви въпроси отговаря Цветан Василев, освен на журналистически?!" Неговият таен сътрапезник Трайчо Трайков даде да се разбере, че знае отговора, докато заедно с Иванов обсъждаха методите на сиво финансиране на политически кампании. Това научихме от стенограмите АРГО-гейт, които самите участници потвърдиха, че са истински.

Трайчо и Христо доказаха, че са достатъчно близки и едва ли имат тайни един от друг. Така че г-н Иванов, разкажете, ако щете и от страниците на "Капитал", на какви въпроси отговаря Цветан Василев. А вие зададохте ли му ги?