Слави и целият му екип отдавна се изживяват като конституционен съд и раздават присъди в политиката. Това заяви Емил Кошлуков в ефира на Нова телевизия.
Запитан дали Слави ще успее в политиката, той заяви: "Зависи от парите, с които разполага. Това не е нещо зашеметяващо ново. Такива проекти е правил и Жорж Ганчев, който от шоубизнеса влезе в политиката. Имаше преди 2 години и от Бареков такъв опит. Жорж Ганчев влезе с китара, а тук има цяло шоу".

"Дали ще свърши работа обаче? Различно е. Едно е да си на екран, друго е да си на улицата. Като влезеш в политиката не става само да се плюе, трябва да кажеш за какво си за, за какво си против. Тогава печелиш една част, губиш друга. Ако например кажеш, че подкрепяш гейовете, но си против делфините, гейовете ще са за теб, но част от тях ще отпадне, защото си против делфините", каза още Кошлуков.

Той добави още, че рейтингът не се прелива във вот и не е толкова елементарно. "Не можеш да излезеш от тук, защото имаш голям рейтинг и да станеш най-добрия политик. По тази логика Азис щеше да е премиер вече", каза бившият политик.

На въпрос какво според него са правили тази нощ Баретите на акцията в София, той отвърна: "Извънреден труд, в неделя се плаща двойно! Шегувам се (смее се), нямам идея. Трябва да чуем информацията на полицията".