Аз не бих захранвал конспиративните теории. Вчера се чухме. Добре е, но май ще трябва да си сложи шината пак. Добре е. Не трябва да се драматизира. Това заяви Крум Зарков от БСП в ефира на Нова телевизия по повод втория инцидент на пътя, който претърпява Корнелия Нинова.

Той потвърди, че шофьорите са се разбрали без да викат КАТ и допълни, че другата част на разговора е била за бюджет 2018.

Още снощи Нинова се обърна към последователите ѝ в социалните мрежи и обяви, че се чувства добре след инцидента. Тя посочи, че е признателна на всички, които са се разтревожили за нея.

Припомняме, че Нинова претърпя вчера нов пътен инцидент. Колата, в която е пътувала, е ударена от друг автомобил на кръстовището на улиците "Княз Борис I" и "Денкоглу". Ударът е бил в страничната част на шкодата, в която се е возила. 

Това е вторият подобен инцидент с лидера на левицата за последните два месеца. При предишния колата на Нинова бе ударена отзад отново в центъра на София. Тогава тя получи мозъчно сътресение от камшичния удар. Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!