Цветелин Георгиев, четвърти в листата на "Изправи се! Мутри вън!", чийто имунитет главният прокурор Иван Гешев поиска заради купуване на гласове, снощи сам се е представил пред избирателите в профила си във фейсбук. Ето какво е написал за себе си:

Човек на Манолова е погнатият от прокуратурата кандидат-депутат


Писмо до жителите на Атия!

Здравейте приятели, казвам се Цветелин Георгиев и съм вече на 39г.

Аз и моето семейство се преместихме да живеем в Мина Росен преди 30 години.

Баща ми беше миньор и така пътя ни отведе до това прекрасно населено място!

Гордял съм се с Атия и никога не съм отричал от къде съм, дори когато заминах на 20 години да работя в република Кипър носех със себе си една карта на света и показвах от къде съм точно.

Собственик съм на култовото заведение "Черно и Бяло" което за жалост вече не функционира, но бях част от социалния живот на хората в районът и съм горд от това, че никога не бях въвлечен в интриги или сплетни нормални за малките населени места, през всичките тези 11 години на моята работа в заведението. Надявам се някой да е оценил това и да е осъзнал какъв човек съм и как съм възпитаван.
Благодаря на тези 19 човека, които са гласували за мен на миналите парламентарни избори!

Тежък удар за Манолова, ето какво сполетя човека ѝ, погнат от прокуратурата

На останалите ще кажа така, мъчно ми е, че давате своя глас за други хора, чужди, такива на които никога не им е пукало за нас.
Вие не сте виновни не се притеснявайте, когато ме погледнете в очите, аз знам защо сте постъпили така.
Това е стар план, "Разделяй и владей"!

Днес, аз имам шанс да израсна, да се развивам, утре ще има вашият син, внук, приятел или роднина, но той няма да успее, защото ни маниполират с посоки, цветове и имена на партии.

Без да си даваме сметка на това, че трябва да се обединим и да се подкрепяме и само така имаме възможност да променим този скапан живот.

Никой чужд човек няма да ни помогне или да му пука за нас, колкото и сладки приказки да ни говорят!

Смело заявявам, че няма друг кандидат за депутат, който да го интересува повече от мен как живее обикновенния човек по селата, това го доказвам и като общински съветник, друг е въпроса дали някой го проумява или не.щ

Аз ще продължавам да се боря и да отстоявам за това което говоря, без значение, че от Атия където съм, са гласували най-малко за мене!
В крайна сметка както не избираме родителите си, така не можем да изберем и от къде да сме, там съм израснал и там ми е минало детството.
Обичам си населеното място колкото и да не ме обича то!

Има хора които вярват в мене и това ми дава сили да продължавам,
ще оставя следа след себе си, в това ви се заклевам и обещавам!

Това съм аз, Цветелин Георгиев, за който всички говорят и ще продължават за в бъдеще!
Усмихнатото момче на народа!

Нищо в този живот не съм постигнал даром, познавам живота до болка и ще успея един ден да имам възможност да помагам!
Б.Р. Правописът е запазен




Припомняме, че по-рано прокуратурата съобщи, че на 29 юни в село Маринка, Бургас той е "дал на четири лица имотна облага, с цел да ги склони да упражнят избирателното си право на изборите за 46-ото Народно събрание в полза на определен кандидат и коалиция".

Провалилият се без време с обвинение Георгиев е собственик на десетки фирми, а прякорът му е повече от забавен - Цецо Царевичката, лепнат му заради предоставянето на множество обекти по морето за продажба на кукуруз. Това се е случвало чрез фирмата на сестра му, която обаче той управлявал и досега, при това с непогасени задължения към НАП. 

Справка показва, че Царевичката има задължения в размер на стотици хиляди към банки, запорирали голяма част от активите му в компании с различно управление. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!