Излязоха данните за партийните субсидии за периода от 14 ноември 2021 г. до 31 декемвмри. Във формацията "Продължаваме промяната" има три партии - ПП "Волт" е със субсидия от 35 411 лв., ПП "Средна европейска класа" - 35 411 лв. и ПП "Политическо движение Социалдемократи" - 637 390 лв. 

Според мандатоносителите от "Социалдемократи" те няма да дават нито лев от субсидията за "Продължаваме промяната". 

Елена Нонова, лидер на "Социалдемократи", заяви пред Нова тв, че няма нищо нетипично в разпределението на субсидията. Тя е направена на базата на опита на всяка от партиите и "Социалдемократи" е с най-дълъг политически опит.

Това е било съгласуван между политическите сили в коалицията. Средставата ще бъдат изразходвани за развитието на партията, както повелява закона.

Елена Нонова призна, че партията няма депутати в настоящото Народно събрание, но от дълго време е в политиката и обществения живот на страната. За лидера на "Социалдемократи" разпределението на субсидията е справедливо.

А лидерът на "Средна европейска класа" Константин Бачийски заяви, че партийната субсидия никога не им е било цел, защото работят за цели и каузи.

Той заяви, че със субсидията си ще подпомагат осъществяване идеите на "Продължаваме промяната" чрез организационна дейност.