Даниел Лорер отговори на бившия транспортен министър Николай Събев, който разбуни "Продължаваме промяната", искайки оставките на Лорер и Асен Василев.

Силният човек в ПП определи като "удобни манипулации" слуховете за разцепление в "Продължаване промяната". Пред ТВ Евроком той коментира исканата му оставка от страна на съпартиеца му Събев и заяви, че "няма такова нещо".

Скандал! Милионер и ексминистър от ПП им заби нож в гърба с ултиматум за изхвърлянето на Асен Василев и... СНИМКА

Припомняме, че след огласяването на изборните резултати Събев написа във Фейсбук: "Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП"

"ГЕРБ си говорят каквото си искат, това е тяхно право. Ние също ще споделим, но все още не сме готови с решенията", коментира Лорер, по повод подадената от ГЕРБ преди изборите ръка за евентуална коалиция.

"Не знам дали са останали  евроатлантици в България, но има няколко ключови неща, които трябва да бъдат извършени. Да заработи правосъдието, за да се отключат и Еврозоната и Шенген, да има инвестиции, овладеем инфлацията", посочи още Лорер.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук