Министерски съвет (МС) по време на правителството на Кирил Петков и "Продължаваме промяната" (ПП) са решили да блокират хора, които смятат за неприятели. Една от тях е Тася Тасова, която е нямала достъп до официалната фейсбук страница на институцията.

Тася Тасова

Тасова обаче не оставила нещата просто така и да чака някой да се сети да я допусне до страницата. Жената е написала жалба до омбудсмана Диана Ковачева, за да обясни абсурдната ситуация. От там пък изпратили писмо, че след разговор със служебния министър-председател Гълъб Донев, профилът е отблокиран.  

Ето какво сподели Тасова в личния си фейсбук профил:

Министър-председателят на България е разпоредил моето отблокиране на профила ми към Министерски съвет на Република България.

Благодарейки на ПП и ДБ за инфантилното поведение и проявата на „демократичност“ и „плурализъм“, моля се никога повече да не сформират правителство, за да не започне национализация и народен съд.  

Не на последно място изказвам  уважението си и благодаря на Омбудсмана на РБ проф. д-р Диана Ковачева за цялото съдействие по темата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук