"Народе!!!! Казусът с любовното гнездо на Киро и Лена е само 50% морален, НО на 150% е политически и юридически", пише журналистът Николай Бареков в личната си страница в социалната мрежа "Фейсбук".

Министър, служебен при това, идва с претенции за нов морал и незабавно назначава метресата си без никакъв опит и стаж на държавна хранилка в Българската банка за развитие със стартова заплата от близо 20 бона!

После се оказва според Съда, че този министър е нарушител на Конституцията и въобще не бил законен министър. Въобще. Никой не връща парите.

Избират го овчите мозъци за премиер. Оттам индийската сага с изневярата минава на друго институционално и междуконтинентално ниво. Следат воаяжи по всички точки на земното кълбо на "почЕтените" Бони и Клайд във властта на държавни разноски.

Оскандалява се Министерски съвет и НСО. Следва да се занимае КПКОНПИ, ДАНС и Прокуратурата със случая. За коннфликт на интереси, проституция и корупция на най-високо ниво. Ще ги сезирам още следващата седмица.

Тогава може и Баджак медиите в техните ТВ курници да обърнат внимание на този мега скандал. В противен случай трябва да оставим правосъдието в ръцете на яката канадка Линда.