Изключеният от парламентарната група на ДПС депутат Ангел Исаев обяви, че ще подкрепи правителството „Борисов 3”. Той поздрави Севим Али за това, че ще стане народен представител вместо Дурхан Мустафа, който вчера се отказа от депутатското си място.
След въпрос как ще гласува за предложения кабинет, Исаев каза: „Аз ще гласувам „за”. В момента държавата има нужда от стабилно правителство. В интерес на всички български граждани трябва да се подкрепи правителството. Това не значи, че в дадени моменти няма да бъда критик към управляващите.”

По думите на депутата правителството е със сериозно бъдеще. „Мисля, че ще бъде най-успешното правителство на г-н Борисов. Това е моето виждане. Министър-председателят вероятно много добре знае, че грешките от първия и втория кабинет няма да се допуснат. Така че мисля, че правителството ще бъде много успешно”, коментира пред „Флагман” Ангел Исаев.

След въпрос какво мисли за номинираните министри, той каза: „Повечето министри са ми познати. Да, те се доказаха последните 10 години - говоря за старите-нови министри. Те си вършеха прекалено добре работата. Да, имаше и негативи, но няма работа, където да не се правят грешки. Не се правят грешки, когато не се работи.”

Ангел Исаев заяви по повод вчерашната оставка на Дурхан Мустафа: „Мога да поздравя електората на ДПС с победата и че разумът надделя – г-н Дурхан Мустафа да не е народен представител. Поздравления към новия депутат Севим Али! Пожелавам един успешен мандат и да не се влияе от г-н Дурхан Мустафа, да следва своите принципи. Той е младежки областен лидер, човек с име, който има бъдеще. Това, което той го мисли, да го реализира и да се съобразява с исканията на електората на ДПС – те го заслужават.”

Източник: Флагман