Марин Льо Пен и Матео Салвини ни разпознава като български родолюбци и затова ни поканиха на митинга в Милано. Вижда се че бях най-отпред заедно със Салвини, по негова молба аз открих този митинг, въпреки че присъстваха представители на много държави. Това заяви лидерът на Воля и кандидат за евродепутат Веселин Марешки.

Тези хора виждат коя формация обединява целия патриотичен вот, след провала на Каракачанов и Джамбазки. Тези хора не искат да има политически измамници и да общуват с такива хора и не ги припознаха като патриотична организация, заяви лидерът на Воля, като добави, че вярва, че българският народ ще му даде своето доверие.

На въпрос за корупционния скандал разтърсил Австрия Марешки каза, че във всяка партия има хора, които грешат "Никой нямаше да остави да управлява Щрахе на най-възлово министерство ако това беше вярно", категоричен е Марешки. На реплика, че има запис, лидерът на Воля каза, че има мероприятия и контрамероприятия. "Ако е вярно е неморално, но това е един вид Костинброд, за който говореше Бойко Борисов", мотивира се Марешки.

"Щрахе или Пешо българинът не го топли, но това го топли - от любимия Каракачанов и Джамбазки обещани 300 лв, сега е 176 лв. При мен бензинът е 2,10 лв. , 2,35 лв. е при конкурентите", мотивира се Марешки. "Ако влезем в управлението ще има държавна политика в този сектор. Обещаваха, че ще се борят срещу гейбраковете, а при гласуването името на Джамбазки го няма", каза лидерът на Воля.