Двама социолози на партийна хранилка си позволиха от ефира на БТВ да обиждат и да лепят квалификации на човек като мен, който и с бизнеса си, и с работата си в политиката, е доказал, че единственият лидер, на когото милиони българи са признателни. Защото прави нещо реално за тях.

Някакъв Пешо, когото никой не знае какъв точно експерт е, се изхвърли, че пише оценка 3 на участниците в дебата в „Тази сутрин”. На такъв, който си мисли, че има правото да маскари българските родолюбци, загрижени за народа и незабъркани в корупция и далавери, бих му написал кръгла нула. Ето какво го е подразнило: Казах, че „едно от най-необходимите неща за българите, оставени 30 години под чертата на бедността, са доходите. Че ще работим в Европа за тях. Не на мигрантския натиск, на джендър идеологиите и третия пол , да на битката с картелите, корупцията и контрабандата. За това нашите деца да са момченца и момиченца, не нещо трето”. Тези позиции не са удобни на господарите му.

В тона на Пешо пригласяше и Кънчо. Няма да повтарям малоумните му изказвания и лъжи. Но явно репликата ми, че е време хората да хванат тоягите, че тези тояги са бюлетините на 26 май и именно това е начинът народът да накаже статуквото, което го ограбва, му е предизвикала паническа атака. Защото ако хората наистина хванат тоягите, няма да подминат и този компрометиран социолог на прехода Кънчо Стойчев. Бих ги попитал: Този път колко пари взехте, за да спретнете това мизерно сценарийче и да си позволявате да давате оценка на човек, който 25 години помага на българския народ да живее добре?!

Поведението на такива партийни марионетки показва само едно- че кукловодите им са в паника от наближаващия им край и от възхода на ВОЛЯ! Историята скоро ще изхвърли на бунището всички крадци и лъжци на прехода, заедно с придворните им социолози Кънчо и Пешо.
За мен хора като тези двамата са нищо повече от многократно използвани политически презервативи.