Няма никакъв шанс няма да подкрепим този вот на недоверие. 11 души ще гласуват въздържал се, аз ще гласувам против. Защото вчера не ми беше дадена възможност да обясня защо няма да го подкрепя. Това обяви лидерът на Воля Веселин Марешки по повод гласуването на вота на недоверие.

Той поясни, че партията му вече са си подавали оставките, само че нищо не е последвало от това. „От БСП чухме радостни подвиквания „Хайде, хайде“, но нека те да са първи те този път, пък ние да ги последваме“, поясни той.

По думите му той е горд, че той и неговите саратници са влезли чисти в парламента и излизат чисти. „Абсолютно съм убеден, че ще влезем и в следващия парламент, защото вярвам, че българите не са дебили и оценяват кой им пълни джобовете“, заяви той.

„От 90-те година насам БСП са вкарвали в страната в криза. Румен Радев и БСП са едно. БСП се опитват да влезнат във властта през задния вход със служебно правителство в името на това нещо да се нахранят, да дооглозгат държавата да влезнат в безпринципни коалиции с така наречените психодесни“, заяви той.

БСП и психодесните спечелиха няколко кметски места в София, нещо да се е променило. Но ако ще е така, по-добре да не идват новите озверели от глад.

Протестиращите не трябва да дават на самообявилите се водачи на протеста да го яхнат“, призова той.