Министърът на екологията Емил Димитров – Ревизоро направи доста изненадващо признание. Той обяви, че всички министри от кабинета на премиера Бойко Борисов носят специални куфарчета със себе си.

„Всички носим едни куфарчета с таблети с тях. Това се налага, тъй като не знаем кога може да бъдем свикани извънредно от министър-председателя“, призна Ревизоро в сутрешния блок на БНТ.

„Получавам писма от „Водоснабдяване и канализация”, които искат повече и повече вода. Разпоредих проверка. Ще има двама клиенти на прокуратурата и те вече са ми ясни“, заяви още министърът на екологията. 

„Същото нещо, което се случи на Нено Димов, се опитаха да ми го направят и на мен. Със същия язовир. Той е на МРРБ. 

Водата условно се разрешава от министъра. Когато тя липсва, той е виновен. Водата трябва да се стопанисва внимателно. 

Започнах да получавам писма от „Водоснабдяване и канализация“, които искат повече и повече вода. Оказа се, че аргументите в писмото не са истина. Само желанието им да ползват вода е истина“, обясни министър Димитров.

По думите му по всяка вероятност ще се окаже, че Перник е плащал едно количество вода на МРРБ, а е ползвал много по-голямо количество.

Ревизоро съобщи, че със сигурност ще има двама нови клиенти на прокуратурата, чиито имена вече са му известни. Те обаче ще бъдат оповестени по-късно. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!