Мистър „Кеш“ Румен Радев шпионира номинираната от него за служебен премиер Горица Кожарева с най-приближените си гардове от НСО, научи БЛИЦ от свои източници.

Още в петък президентът е „монтирал“ държавна охрана на Кожарева, която я следва неотлъчно и му докладва всяка нейна стъпка.

Следенето е дало резултат непосредствено след като в последния ден от работната седмица Кожарева започна своите срещи в Народното събрание. По информация на медията ни, тя  се е срещнала с шефката на парламента Рая Назарян, за да поиска да й бъде предоставено помещение в парламента, в което да провежда работните си срещи.

Когато Кожарева е влизала в кабинета на Назарян, от него са излизали лидери на парламентарни групи и други политици, които буквално са се разминали с номинираната за премиер.

Случката е била докладвана на Радев, който от своя страна иска да използва ситуацията и да я изопачи в приближени до него медии.

С коварния ход Радев иска да изпрати скрито послание до Кожарева, че я наблюдава изкъсо, че натискът от негова страна върху нея ще продължи и за тази цел тя трябва да си контактува с касиера му от Неделино Александър Нейчев.

Мистър „Кеш“ предприема отчаяни ходове, само и само да контролира служебния кабинет, в който да има собствени министри на вътрешните работи и на електронното управление, с които да манипулира изборите.

Контролиран от него служебен кабинет е само брънка от плана му да овладее цялата държава, ако седмите поред предсрочни избори се провалят. В такъв случай Радев се надява, че неговата партия ще вземе изпълнителната власт, а той ще я оглави като премиер, а неговото място в президентството ще бъде поето от вицето му Илияна Йотова. 

Пъкленият план обаче няма как да успее, защото, слава Богу, в България има отговорни политици като Делян Пеевски, които няма да позволят тя да се отклони от евроатлантическата си позиция и да се насочи към Кремъл.