Милослав Милчев – дългогодишен член на АТАКА, напуска редиците на партията. Новината гръмна самият той, броени дни преди изборите за европарламент. Милчев обаче съвсем не се е отказал от политиката и патриотичния си дух. Той напуска АТАКА, но се влива в редиците на ВМРО-Българско национално движение и става съюзник на Димитър Колев, Ангел Джамбазки и Краси Каракачанов.

Уведомявам хората, че напускам работа в ПП АТАКА, поради много лични и вътрешно-партийни причини от всякакъв характер. Смятам да не изнасям подробности, но също смятам да продължа по същият начин, само че във ВМРО-БНД. Енергията, която имам ще канализирам в работа с хора като Димитър Колев, Ангел Джамбазки и Краси Каракачанов, които познавам лично отдавна и уважавам безкрайно! Благодаря на Волен и Румен Ваташки за ценните житейски и политически уроци! Обичам България и ще продължа да давам цялата си сила за нейният просперитет, коментира Милослав Мирчев, цитиран от zaPernik.com.

Милослав Милчев бе един от дейните лица в младежките редици на АТАКА в Перник. През 2011 година бе и кандидат за кмет на Батановци. Милослав е известен сред перничани и като един от най-заклетите фенове на Миньор – Перник.

Перничани във фейсбук обвинява Милчев в предателство. Докато той не посочи поне няколко принципни позиции, защо е направил този политически пирует, ще остане съмнения, че напускането му не е на принципна основа, а на лична или друга.


Милослав Милчев