Нестандартна предизборна кампания избраха кандидатите за депутати от Реформаторски блок – Глас Народен в 24 избирателен район в София. Според водача на листата Петър Москов, днес все още може да подходим със смях към небивалиците, които червените обещават, но ако допуснем БСП да управлява, червеният виц ще се превърне в черен хумор, съобщиха от пресцентъра на РБ.
Под мотото “Корнелия, смешно е... “ днес 13 март, сините кандидат - депутати привлякоха вниманието на софиянци в градинката пред Народния театър върху заплахата данъците ни отново да бъдат източени за мега проекти на руските олигарси в Кремъл.

Парите на държавата да бъдат наливни в избрани червени фирми, а фирмаджии от соцобкръжението да получат официални привилегии да не плащат данъци. Програмата на БСП днес повтаря обещанията и делата на Жан Виденов, Орешарски и всички социалистически правителства, които доведоха България да няколко фалита, обяви Петър Москов.  

Вторият в листата Венци Мицов припомни мисълта на Бекет, че няма нищо по-смешно от нещастието. Тези, които сега уж милеят за културата приеха най-вредния закон за меценатството. Същите, които искат увеличаване на парите за култура , не го направиха нито веднъж по време на своите управления.