Вчера моята стара приятелка Мая Манолова си е напазарувала нови костюмчета в магазин на столичната улица "Раковски". Това написа в профила си в социалната мрежа пиарът на ГЕРБ Никола Николов. 

Това обаче по думите му тя е сторила без да носи маска, каквото гласи законът заради пандемията от коронавирус. Той призовава столичното РЗИ и Министерството на здравеопазването да глобят лидерката на "Изправи се! Мутри вън!".

Ето какво точно пише пиарът в профила си във "Фейсбук", като подплатява обвиненията си и със снимка от въпросното пазаруване:

"Вчера (12.04.2021) моята стара приятелка Мая Манолова си е пазарувала нови костюмчета в магазин на столичната улица “Раковски”. Няма лошо, тя обича модата, а и нали ще е депутатка. Но защо сте без маска, уважаема госпожо, нали се борехте за ред и правила? Или за Вас правилата не важат? 

Мая Манолова, нали сега се сещате, че трябва да Ви глобят? И да си платите глобата! Но преди всичко да се извините както на хората в магазина, чието здраве сте застрашила, така и на всички граждани?!

На вниманието на:
Столична регионална здравна инспекция - СРЗИ
Министерство на здравеопазването"


 

 

Вчера (12.04.2021) моята стара приятелка Мая Манолова си е пазарувала нови костюмчета в магазин на столичната улица...

Posted by Никола Николов on Tuesday, April 13, 2021