Цончо Ганев от „Възраждане“ показа e-mail, който по думите му уличава Георги Гьоков от БСП в лъжа. До това се стигна, след като по-рано днес между двамата избухна словесна атака, която прерасна в масови безредици в парламента.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Заради това председателят на 48-ото Народно събрание (НС) Вежди Рашидов даде почивка.

„Не е добър този стил в залата. Всички го одумваме помежду си в почивките, но…“, това заяви Йордан Цонев от ДПС по повод нагорещилите се до червено страсти в парламента.

„Не е ли добре да се въздържаме от нападки, когато става въпрос за загрижеността към хората. Ще видите – една дума няма да има за загрижеността, изказана от депутатите и партиите, а само за скандала

Нека сложим край на този тип поведение“, призова Цонев.

„Колеги, прекратявам този спор. Няма да позволя да се карате в парламента. Това поведение е безобразно… да не търся друга дума.

Тук не е мястото, където да сте арогантни. Ако има какво да си кажете го направете в кулоарите“, отсече след това Рашидов към Георги Гьоков, който минути наред стоя до парламентарната трибуна и искаше да говори.

В крайна сметка Рашидов му даде думата, но това отново подпали страстите от страна на депутатите от „Възраждане“.

Искра Михайлова скочи от мястото си и се оправи към трибуната, за да вземе думата, но Рашидов заяви, че продължават по дневния ред.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук