Кандидатът за кмет на община Стара Загора от НФСБ Гергана Микова, заедно с водачът на листата за общински съветници Надя Лилова и кандидатът за кмет на село Змейово Валентин Вълев закриха предизборната кампания в читалището на селото на пелина – Змейово.
 
„Тази вечер ние закриваме нашата кампания и не случайно сме избрали да е тук, в Змейово, защото това е нашият начин да покажем , че за нас не само нашият град Стара Загора е важен, важни са и всички 51 села, които са в община Стара Загора.

В Змейово имаме много приятели, с които работихме само с телевизия СКАТ, преди аз да стана Областен управител, ние тук имаме приятели и затова смятам, че сега е времето да върнем този жест на топло и горещо посрещане, което получихме от вас“. Това заяви кандидатът за кмет на Стара Загора, издигнат от НФСБ Гергана Микова.
 
Пред десетките , пристигнали в читалището кандидатът за кмет на Змейово от НФСБ Валентин Вълев изложи своите приоритети за бъдещето на селото.

"Основен приоритет е чистотата на селото, центърът е в окаяно състояние и се нуждае от спешен ремонт, друг важен приоритет ми е туризмът в Змейово, може да се направи една туристическа пътека до връх Битер и скали Кутлетата, от там се открива чудна гледка към Южна България и връх Ботев, това ще бъде една голяма атракция за населеното място.

Добре е да бъде създаден кметски съвет, а кметът да бъде обединител на институциите в селото и на различните етноси, ще работя и за подобряването на храма в Змейово, посочи Валентин Вълев.
 
 Водачът на листата за общински съветници на НФСБ Надя Лилова призова хората на 27-ми октомври да направят правилния избор.

"Закриваме кампанията, която премина много позитивно, получихме силна подкрепа от хората, което е атестат за нашата работа.
Правилният избор на 27-ми октомври в община Стара Загора е номер 8 за НФСБ“.