Николай Марков от разпадналата се партия "Величие" изненада  отправи предупреждение към последователите си в социалните мрежи. По думите му от негово име се провежда предизборна кампания. Ето какво пише той:

Искате власт? Вземете си я.

Провеждат се открити и закрити партийни и полу-партийни срещи с активни граждани и обществеността във връзка с предстоящите избори. Получавам информация, че масово се подвеждат хора, дори с лични телефонни обаждания, чрез некоректно използване на моето име.

Предупреждавам всички мои симпатизанти и последователи, че не участвам в никакви политически проекти!!! Всяко споменаване на името ми в този контекст е манипулация и лъжа. Не се подвеждайте! Моля да предупреждавате и всички ваши познати и приятели за опасността да бъдат подведени. Всеки политически претендент и евентуален лидер трябва да има собствено лице и да печели привържениците си с него.

Особено неприятно ми е когато бивши партньори с които вървим вече по различни пътища злоупотребяват по най-грозния и подмолен начин. Не се харесваме вече, продължете си пътя без мен и вижте какво ще намерите по него. Повтарям. Не участвам на предстоящите избори с нещото "величие" или други подобни субекти.

Пожелавам на всички успех по пътя, който са поели! И сили, за да го извървят.