Бившият вече министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков се сбогува с колегите и партньорите си с много трогателни думи във фейсбук. Той пожела успех на приемничката си Петя Аврамова.

Ето какво написа Николай Нанков:

"Днес думата е "Благодаря". Благодаря на премиера Борисов и всички колеги от правителството за шанса, за подкрепата, за приятелството, а и за научените уроци. Благодаря на експертите и администрацията на МРРБ, че заедно успяхме да променим темпото и да придвижим всички важни политики и проекти. Благодаря на колегите от Парламента за синхрона в законотворчеството, а и за стотиците въпроси, които ни помагаха да доусещаме пулса в обществото. Благодаря на НСОРБ и кметовете за прекрасните работни взаимоотношения, а и за подкрепата, която получих.

Благодаря на строителния бранш, на архитектите, инженерите и геодезистите за партньорството и отличния диалог. Благодаря на медиите за коректността в отразяването на нашата работа, а и за сигналите и горещите въпроси – коректив, без който не можем. И не на последно място, благодаря на истинските приятели и семейството, за които бях и си оставам Ники, а не министър Нанков. 
Петя Аврамова, желая ти успех и нека силата бъде с теб!