Важно е една жена да изглежда добре, но едва ли е това трябва да е центърът на разговора. Така започна гостуването си в bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Чух какво каза Ивайло Колев - преди един месец си изстветлих косата", заяви тя по повод съвета на коафьора, че трябва да изсветли косата си с тон, тон и половина. 

На въпрос дали БСП ще подкрепи Манолова, тя заяви: "Това ще стане ясно на решението на градската организация на 11 септември, а националният съвет ше реши на 15 септември".

Запитана за личната й позиция, Нинова отвърна: "Моята лична позиция ше я чуете на 11-ти. Уважавам я, харесвам я като човек, като депутат в групата бе неуморна".

На въпрос защо е толкова лаконична за Манолова и има ли конфликт между тях, лидерът на БСП каза: "Нямало е личностен конфликт, преувеличено е. Един път сме разменяли реплики публично само по една тема". 

"По-често сме говорили по законодателни инициативи. Напоследък говорим за политическата ситуация, местни избори", каза още Нинова.

"Напоследък ситуацията много ми прилича на кампанията на Румен Радев - основание ми дават думите и действията на Борисов", заяви Нинова.

"Вижте какво той прави от няколко дни. Започна с упрек, че БСП нямат кандидат, крият се зад друг, което стана и тогава. И тогава, и сега явно се вижда, че това няма резултат", каза тя.

"Вчера направи пак нещо, което направи и с Румен Радев. Тогава Борисов каза, че ходил, помагал му, давал му пари на Радев. Вчера стана същото и с Манолова. Надявам се, че резултатът с Манолова ще е същият като с Радев", заключи Нинова.