Нинова коментира за пръв път клипа с Тодор Атанасов, един от протестиращите, в който се чува как той говори с нея по телефона, а тя му дава указания да останат на място. „Нямам нищо по-нормално от следното изречение, което и сега мога да кажа: Уважаеми българи, накъдето и да пътувате, на море, на работа, да подкрепяте протести, ако полицията ви спре, спирайте. На това, някои му викат държавен преврат. Къде тук тези болни фантазии се развихриха до държавен преврат. И сега ще кажа: „Ако ви спират полицаите, спирайте. Това е съдържанието на клипа и аз го повтарям днес на живо“, каза лидерът на БСП, цитирана от "Флагаман".
Тя отрича да има нещо общо със Симеон Караколев от Националната овцевъдна и козевъдна асоциация и че той е вербуван от БСП и нарече това конспирации.

Лидерът на БСП добави, че ще сезира главния прокурор за извършени престъпления и закононарушения в Шарково, както и ще потърси Страсбург за нарушение на правата на човека.

Тя е категорична, че ако ГЕРБ има такива доказателства и към нея, трябва да се обърнат към прокуратурата, или към ДАНС и отдавна да я разследват.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!