Отмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота. Готвят се за кражба и на местните избори. Който не може да спечели по честен начин, се готви да спечели  чрез "технология" на изборния процес. Това заяви лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Ново 20: Отменят машинното гласуване

„Само преди шест месеца водихме дебат в парламента и приехме машинното гласуване. Сега отново, само три месеца преди местните избори, управляващите, подкрепени от ДПС, внасят промени. Защо? Какво се случи за този период? 

Имаше Европейски избори. На тях всички партии, освен БСП, отбелязаха спад в подкрепата спрямо предишните европейски избори. Въпреки целия натиск, само БСП увеличи броя на депутатите и гласовете си“, заяви още Нинова. 

БСП се сопна за машинното гласуване

„Няма начин това да не е стреснало управляващите и сателитите им. Затова решиха да убият финансово единствената опозиция и да премахнат гаранцията за честен избор- машинното гласуване. 

Защото машината не подправя протоколи, не дописва мъртви души и не носи чували с бюлетини в зала "Армеец". 

ГЕРБ отново са съсредоточени само в това - да запазят властта на всяка цена“, твърди лидерката на БСП. 

„Нека всички, които искаме промяна, заедно се съсредоточим в оздравяването на общинските болници, инвестиции в общините, нови работни места, подпомагане на младите семейства и децата. Да не позволяваме да подменят тревогите на хората със собствените си тревоги за оцеляване във властта“, призова Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!