„Когато Караянчева получи одобрението на над 2 милиона българи, тогава да коментира президента“, с тези гневни думи лидерката на БСП Корнелия Нинова започва статус в личния си фейсбук профил.

Караянчева отговори на президента Радев

„Разцепленията в ГЕРБ са си тяхна работа. Не ни интересуват. Борисов да се оправя“, продължи червената водачка.

„На въпрос как ще коментирам думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е мой беквокал, заявих, че всеки има право на мнение. 

Въпросът е колко тежи то. 

Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който искате от ГЕРБ, се яви на пряк мажоритарен избор пред народа. Ако получат подкрепата на два милиона шейсет и три хиляди тридесет и двама българи, колкото получи президентът Радев, да ги коментираме. 

Нинова се притесни за Борисов: Изглежда нервен и обречен

Сега просто ще е загуба на време. 

Друго ме разтревожи вчера от изказването на Караянчева и от това на Борисов днес - какво младо поколение българи искаме? 

Борисов с гръмка икономическа новина, която ще напълни джоба на всеки българин ВИДЕО

Те говорят пред младежите на ГЕРБ срещу президента, срещу лидера на опозицията, нахъсват ги с агресия и отрицание и нито дума за образование на младите, за заетост, за младите семейства и децата. 

Борисов с анализ от Варна, удари здраво по БСП! ВИДЕО

Обръщам се към тези млади хора - вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете как да се решат проблемите на вашето поколение.

Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, умен, честен, енергичен, кандидатът ни за кмет. 

Нинова: Тук не е Министерски съвет, няма неудобни въпроси

И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. 

Чертаем планове как Русе да стане икономически център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре. 

Относно разцеплението на ГЕРБ в Русе - техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя“, отсече Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!