БСП се готви да възстанови целия Голям шлем, скочиха от "Нова република" срещу заявките за размразяване на енергийните проекти от страна на социалистите, ако дойдат на власт. В компанията прибавиха и довчерашните си коалиционни партньори от ГЕРБ, предава Канал 3.

"Искам хората да знаят, че ако се гласува за БСП и ГЕРБ, се гласува за "Белене", скочи Мартин Димитров. Той призова всички партии да си кажели още преди изборите - за или против втора атомна централа.

"Вчера видяхме намерение на правителството да увеличава капитала на "Бургас -Александруполис", добави бившият депутат от РБ. С "Белене" пък социалистите щели да фалират икономиката и държавата, защото това били 20 милиарда от парите на данъкоплатците.

Ченгетата и олигарсите надигнаха глави и отново се канят да върнат БСП във властта. Всички чухме техните планове за връщане на социализма в икономиката, заяви говорителят на новото обединение - обвиняемият бивш министър на икономиката Трайчо Трайков.

Трайков не пожела да коментира в конкретика поканата за разговор от Николай Ненчев, за да се обедини дясното. "Разговори има и ще има. Няма да влизам в детайли. Разговори с хората, които смятаме за свои политически приятели и сътрудници", каза говорителят на "Нова република". Той уточни, че все пак Гроздан Караджов не се е присъединил към тях.