Имам както известни притеснения, така и увереност - наистина вярвам, че в Софийски районен съд има много достойни и много отговорни хора, което ми дава увереността, че ще се справя. Проблемите са, за да се решават. Това заяви новоизбраният председател на СРС Александър Ангелов, цитиран от БГНЕС, който встъпи днес официално в длъжност.
Опирам се най-вече на своите разбирания за балансираност, за равно отношение и, разбира се, на помощта на моите колеги, добави Ангелов.

„Благодаря за доверието на своите колеги, благодаря и за доверието на ВСС, ще направя всичко, което е по моите сили, за да оправдая това доверие. Наясно съм, че ще има много трудности, много предизвикателства, но искрено вярвам, че в СРС работят много достойни и отговорни съдии. 



Така че съм сигурен, че с нашите общи усилия ще успеем да се справим и да подобрим имиджа на съда”, с тези кратки думи се обърна към колегите и гостите новият председател на СРС. Членът на ВСС Галя Георгиева връчи грамота на изпълняващия функциите на председател на СРС досега Стефан Милев и му пожела добър път.