Внасяме 6255 подписа, като имаме още около 2000 подписа, които не успяхме да обработим и можем да внесем до края на деня или утре, но и тези са достатъчни на хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София. Избрахме днешния ден, защото аз и екипът ми имаме вяра, надежда и любов за София.

Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова пред журналисти преди внасяне на подписите за регистрация на местните избори.

"Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим с регистрацията в Избирателната комисия, а по-късно с гражданите от ''Люлин'' сме поканени на тържество на Кооперативния пазар.

После ще уважим инициативата на майките от "Системата ни убива всички", за да проверим заедно колко достъпна е средата за хората с увреждания. Днес е ден за празник, пожелавам на всички столичани да са усмихнати, креативни и да имат вяра, надежда и любов за София'', коментира още Манолова.

На въпрос как ще управлява града без общински съветници Мая Манолова отвърна, че ще се справи с помощта на столичани.

,,Ще управлявам София със столичани, с потенциала, капацитета и енергията на всички граждани на София. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани'', допълни в заключение Манолова