Коя съм аз знаят всички, които ме познават и избират вече 4ти път. Няма да влизам в тона на г-жа Нинова, но коя е тя е загадка вероятно и за членовете на БСП, защото за нас е ясно, че тя е приватизаторката, спечелила си това име с цялата си метаморфоза и катарзис в политиката. Това, че не присъства в предаването може да й спечели само едно нарицателно име и това е г-жа Страхливка", каза в предаването "Беновска пита", Десислава Атанасова относно приватизацията на "Техноимпекс".
"Към медия, която и да е тя, трябва човек да има необходимото внимание, особено когато е политик и се самоназовава като лидер и да отговаря дори и на неудобните въпроси.  Ако вие задавате въпроси през 2016 и още нямате отговор, то още 2001година на някой му е направило впечатление", каза още тя.

"Аз ли трябва да задам въпроса от името на социалистите, които през 2001-ва са дали квалификации на приватизацията. Дали БСП не изгуби идентичност като позволи на приватизаторката да стане техен лидер? На Нинова напоследък доста й изневерява паметта, защото не си спомня за колко хиляди е купила акциите на Техноимпекс, както и колко проверки са правени. Ние й напомнихме. Единственото на което аз държа е истината и нищо друго. Далеч по-достойно и правилно щеше да бъде поведението на всеки един политик да осъзнае нещо като грешка, а не да се крие", категорична беше Десислава Атанасова. 

Антон Тодоров пък добави: 

Аз, Десислава Атанасов и Тома Биков сме хора, които каквото казваме, го доказваме с документи.  Ако БСП влагаха такива услилия при всеки от бандюгите на прехода, щяхме да сме много напред