Бившата жена на президента Радев бръмчи из софийските улички с кола на старо. Папараци я засякоха хубавата Гинка Кесякова да излиза от дома си, като учтиво и с широка усмивка поздравява съседката си и се качва в новата си кола Nissan Qashqai от 2012 г., чиято приблизителна стойност е около 14 хиляди лева.

Цената на автомобила на Гинка се равнява на това, което Радев плаща за две нощувки и половина на лятната си почивка с Деси в луксозна гръцка резиденция.

Припомняме ви, че неотдавна президентът и първата дама се глезиха в тузарски палат с размерите на прогимназия на метри от крайбрежната ивица на Егейско море срещу 3000 евро на нощ. Всяка вечер ВИП двойката излизаше да разпуска в елитни ресторанти на първа линия край брега, ескортирани от гардове от HСO. Към свитата на Радев бяха прикачени и трима мастър шеф готвачи да угаждат на кулинарните му щения.

Гинка Кесякова винаги е била много по-скромна и земна. Въпреки че колата й е старичка, тя е чиста, спретната и излъскана. Самата Гинка, която може да се похвали с перфектна фигура на статуетка, винаги е демонстрирала вкус и се е обличала много стилно и модерно.

За разходката си Кесякова бе избрала широк син ленен панталон, който е в пика на модата, и розова тениска, която подчертава перфектните й форми. Сандалите на Гинка са в тон с кафявата й чанта, а красивите си очи бившата на Радев предпазва от слънцето с елегантни очила.

Преди да подкара Nissan-a си в цвят перлена мока, Кесякова се придвижваше със Citroen втора ръка, а често е засичана и в автобус, който хваща близо до дома й в софийския квартал "Редута“ където преди развода им живееше и Румен Радев. Гинка обитава бившето им семейно жилище заедно с двете им деца - Дарина и Георги. Дарина е наследила красотата на майка си и е една от изгряващите звезди в българското кино и театър, а по-малкият й брат Георги е бивша футболна надежда, а в момента развива бизнес.

Вместо с тузарски хотели Кесякова се хвали със спортните си постижения. Преди 2 години например Гинка успя да покори Планината на боговете - Олимп. Красивата пловдивчанка от няколко години е запалена по алпинизма и продължава да си поставя все по-опасни и амбициозни цели, пише "Ретро“.