„Бойците“ на банкера беглец Цветан Василев подхванаха нова фейк атака срещу депутата Делян Пеевски. Те решиха да реанимират „биволско“ интервю, за да произведат от него „новина“. По всичко личи, че по шпицкомандата „Боец“ БГ Мадоф дръпна конците на марионетките си.

Малко след като аферистът възропта, че се опитвали да му запушат устата, но той и семейството му щели да казват в Туитър на заинтересованите лица „истината от първа ръка“, от поръчковото НПО на афериста задействаха поточната машина за фейкове, пише в. Монитор.

Но тъй като не намериха за какво да се захванат, за да спрегнат името на дежурния враг Делян Пеевски, реанимираха „новина“ отпреди три години, припомняйки как скандалният следовател Бойко Атанасов уж разкрил в интервю за сайта „Биволъ“ съществуването на съществуването на шпицкоманди в прокуратурата. За да е ясно и на най-глупавите тролове на БГ Мадоф, подвизаващи се в интернет с никнеймове като Ad hoc (за специални цели), какво трябва да коментират, от „Боец“ направиха сбит и крайно неграмотен преразказ на интервюто, който в нередактиран вариант звучи по следния начин: „Шпицкомандите са на пряко подчинение на Цацаров и Пеевски и изпълняват специални задачи за прикриване на престъпленията на своите господари, сключване на удобни за мафията споразумения и мачкане на неудобните“.

Повече по темата четете на сайта на в. Монитор.