Президентът Румен Радев днес е на тайнствено посещение в Бургас. За визитата му няма никаква официална информация, което означава само едно – тя не е протоколна и той е тук по личен повод.

Преди час държавният глава предизвика фурор на площад „Тройката”, след като придружаван от първата дама Деси Радева, направи непринудена разходка в центъра на града. Разбира се появата му нямаше как да остане незабелязана и десетки бургазлии се снимаха с него.

„Излизах от МакДоналдс със сина ми и той сам го разпозна. Поиска да се снима с него, попитах го и той прие. Обърна се към малкия и му каза: Хубава шапка (брандирана с логото на емблематичната поредица Star Wars, б.а.)”, разказа Стойчо Чайков, един от бургазлиите, които днес се срещнаха неволно с президента.


Той разкри, че до него е била съпругата му Деси Радева, както и солидна охрана от поне петима гардове на НСО. След площад "Тройката" те са продължили по ул."Александровска" към пл."Атанас Сиреков", спрели се на базара на мартеници, за да поздравят търговците, разказаха бругазлии.

Източник: Флагман.бг