"Днес ЦИК публикува крайния списък на новоизбраните депутати по райони. Аз ще представлявам партия ИТН в 23 МИР-София.

Днес е момента да благодаря на всички, организирали предизборната информационна среда в София, свършиха страхотна работа и то в мое отсъствие /по обективни причини/. Истински благодаря.

Тук е мястото да благодаря и за гласуваното ми доверие да бъда водач на листата на най-големия избирателен район, което вярвам, че ще оправдая", пише имунологът професор Андрей Чорбанов във Фейсбук.

"Тук, обаче, най-големите си благодарности ще отправя към тези, които гласуваха за нас. Към моите синове, роднини, приятели и близки, съседи и колеги, а и всички хиляди хора, които ни се довериха в София.

Същите благодарности ще отправя и към цялата организация в 04 Великотърновски МИР, където постигнахме страхотен резултат, благодарение на здравата работа на местните структури.

Благодаря и на всички хора в областта, които ни се довериха. И една добавка - няма как да не благодаря на всички наши симпатизанти в чужбина, които масово ни подкрепиха, макар и техните гласове да бяха разпределени.

Всичко едва започва..."
 

Днес ЦИК публикува крайния списък на новоизбраните депутати по райони. Аз ще представлявам партия ИТН в 23 МИР-София....

Posted by Андрей Чорбанов on Sunday, April 11, 2021