Още не смея да се радвам, защото тепърва започва броенето на бюлетините в секциите, а ние нямаме представители в тях. Това заяви Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив“, за която стана ясно, че най-вероятно ще е един от претендентите за кмет на Пловдив, които ще бъде решен на балотаж.

Голяма бомба на изборите в Пловдив!

Извънредни данни от екзитполовете за цялата страна

„Аз съм сигурна, че ще бъда на балотаж, ако имаме честни избори.

Ние доказахме на големите партии, че ако си последователен и работиш до хората рано или късно успяваш“, заяви тя пред Bulgaria on Air.

Обичам града си. Усещам пулса му. Ако успея да спечеля това ще е лъч светлина не само в Пловдив, но и в цяла България. Това ще е лъч светлина в партийния модел“, заяви съперничката на Здравко Димитров.

БЛИЦ припомня, че най-вероятно помежду им ще има балотаж.

„Аз и екипът ми ще направим всичко възможно, за да изведем Пловдив различен, какъвто е бил той в историята си. Чувствам се категорично морален победител“, поясни Каназирева.

„Искам само пловдивчани да ме подкрепят. Аз категорично заявявам, че договорки в партийни централи няма да правя. Никога не съм се молила и не съм навеждала града пред никой и така ще продължа“, поясни Каназирева.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!