Говорителката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, захапа служебния премиер Огнян Герджиков и кабинета му за поредния гаф, който сътвориха.
След като временното правителство на България предизвика куп скандали и бурни еврокритики с отмяната на наредбата за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумението за интеграция на чужденците, правителството вчера пусна за обществено обсъждане нова, която на практика по нищо не се отличава от предишната. Нейни автори са социалният министър Гълъб Донев и вътрешният министър Пламен Узунов.

Това отприщи гнева на говорителката на бившия и бъдещ премиер Борисов.

В личния си профил във Фейсбук тя написа #объркаха се. „Объркаха се” го е заела от изказване на шефа си Борисов, който преди време написа точно тези думи за скандала на Герджиков по повод промените в изборното законодателство.

Освен „#объркаха се”, Арнаудова написа още „Кабинетът шумно махна и тихо връща правилата за интеграция на бежанците Институциите ще пишат оценки за напредъка на желаещия да се интегрира”.
 

Припомняме, че говорителката на Борисов от доста време заема остра позиция след всяка издънка на Герджиков. Преди време по негов адрес тя заяви, че след Г-жа Лъжа, вече си имаме и Г-н Лъжа.