Бойко Борисов, който вече официално е премиер на България за трети път, получи важно писмо. То бе от КНСБ по случай поредното му избиране за министър-председател на страната. Лидерът на ГЕРБ лично сподели поздравителния адрес към него в личния си профил във Фейсбук.
 

Ето какво пише в писмото:

"КНСБ към Бойко Борисов: Надяваме се, че ще намерите верния и балансиран път в името на доброто на България

Президентът на КНСБ Пламен Димитров изпрати поздравителен адрес до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по случай поредното му избиране за министър-председател на Република България. В писмото се посочва, че КНСБ високо ценят уважителното отношение на Борисов към стремежите и целите на организацията.

„През изминалия Ви мандат като министър-председател осъществихме редица разумни стъпки и реализирахме решения, които бяха в полза на наемния труд в страната. Очакваме от третия кабинет, който оглавявате, да покаже още по-мъдро управление в посока на исканията на работеща България!“, се посочва в писмото.

Синдикатите изразяват увереността си, че бъдещето сътрудничество и диалог ще продължат в дух на толерантност, добронамереност и взаимно зачитане при търсене на верните социални решения. „Убедени сме, че при разработването на управленската Ви програма ние – национално представителните синдикати и работодателски организации, ще можем да предложим конкретни виждания и решения в сферата на социално-икономическата политика, а след това да я обсъдим в НСТС“, пише още в писмото на КСНБ.

Ръководството на КНСБ пожелава успех на Бойко Борисов, който поема този високо отговорен пост в една изключително сложна и тежка международна обстановка. „Искрено се надяваме, че ще намерите верния и балансиран път в името на доброто на хората на България“, се посочва в поздравителния адрес".