Десислава Радева, съпругата на българския президент Румен Радев, се завърна в социалната мрежа фейсбук и изненада виртуалните си приятели в мрежата след 3-годишно мълчание.

"Когато селянията те задушава, извиси се духовно... за да се разграничиш! Искам да стигна до там, където е бяло!", написа тя във Фейсбук споделяйки една от най-новите песни на изпълнителя Любо Киров.

Крайно любопитен е и текстът на парчето, което президентшата си е харесала:

"Искам да си до мен, искам да си… Без теб няма как през този свят аз да премина… Студено е тук през нощта, в душата е зима…", както и "Колко ненужна вина душата ми крие… Може ли грешките в мен пак да изтриеш? Трябва да стигна до там, където е бяло. Себе си виждам във теб и всичко е цяло…".

В последно време на Радева ѝ се струпаха много премеждия

Както БЛИЦ съобщи, през април 2021 г. тя претърпя животоспасяваща операция за отстраняване на мозъчна аневризма. Впоследствие първата дама ограничи до минимум публичните си изяви и се увлече по духовните практики.

През лятото на 2022 г. излезе информация, че съпругата на президента е поела на религиозен поход по стъпките на пилигримите, извървявайки 800-те км по известния маршрут "Пътя на Камино" в компанията на нейна близка и гард от НСО.

Като сигнал, че между нея и президента Радев съществуват известни неразбирателства, бе възприето и отсъствието ѝ от новогодишния концерт на Виенската филхармония на 1 януари тази година. 

Тогава по-наблюдателните веднага забелязаха, че съпругата на държавния глава Десислава Радева не е с него. На кадри, излъчени от Българската национална телевизия, се забелязва, че първата дама не присъства на концерта на Виенската филхармония. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук