Водещият на bTV Антон Хекимян ядоса бившия културен министър Вежди Рашидов. Журналистът на няколко пъти опита да „оспори” направеното по време на мандата на ГЕРБ, заявявайки, че са се появили съобщения, че покривът на Етнографския дворец е протекъл по време на изложба.
"Това не е Националната галерия, а Етнографският дворец. Това е собственост на БАН. Попитайте тях защо е протекъл”, отсече Рашидов. „Не четете Офнюз. Оставете Агнешките главички една сутрин да си починат. Дворецът е ремонтиран само за частта Национална галерия. Дайте да говорим нещо хубаво и важно”, добави той.

„По време на мандата на ГЕРБ се направиха много неща. Ако не го виждаме, не е честно”, подчерта той. „Всичко, което отчете ГЕРБ ... Президентът вчера каза за стабилността на Балканите. Българската граница я я минат 20 души, я не. Това спокойствие си има цена. Присъствах, когато Борисов говори с Ердоган и те да положат някакви усилия. Цената е дипломацията”, подчерта той.

Рашидов бе категоричен, че ще остане плътно до Бойко Борисов. „Той ми е приятел, а аз не изоставям приятелите си”, заяви Рашидов.
На въпрос дали ще стане пак министър, Рашидов заяви, че „ще мислим, ако спечелим”.