Лидерите трябва да отговарят за стореното от тях. Какво очакват управляващите господа? Тръмп ли? Прокурорите от Европа и Америка ли чакат? Не знам. Ако кажа, че по делото ми в съдилищата на Европа има сигнали, някой ще отрази ли тази новина?, попита бившият служебен премиер Ренета Инджова в сутрешния блок по bTV.
"Ние обичаме да подменяме дневния ред. Какво лошо има, ако това правителство и без това трябваше да стои , остане да управлява. От кои политически сили ще бъде служебния кабинет, предвид факта, че ще бъде правен от Плевнелиев и Радев заедно", пита тя.

"Тези които трябва да изпращат посланията отново седят зад кадър. министър председателя изпраща грешни послания. Президентът вече трябваше да има преходен офис и адрес. На всяка глупост в пространството трябваше да има отговор. Нека и прокурорът влезе във функцията си", призова Инджова в "Тази сутрин".

Ще трябва да имаме президент, който има управленски послания. Ако не са вътре у нас, ще дойдат отвън. Мечката ходи по света. Това посъветва бившата министърка новия президент на България.